Projektutvecklare

Patriam är ett bostadsutvecklingsbolag med fokus på bostadsrätter i Stockholm. Vår filosofi är att erbjuda unika och hållbara hem för moderna och medvetna människor, som väljer sitt boende med omsorg. I ett Patriam-boende kan du därför vara säker på att vi tar ett helhetsansvar för att skapa hem där människor trivs och mår bra. Allt tar sin början i visioner och insikter om vad människor har för behov och önskemål idag såväl som i framtiden. När vi hittar ett passande område skapar vi en boendemiljö med människornas behov i centrum och utvecklar hållbara, genomtänkta och miljösmarta boenden.

Patriam håller blicken långt fram. Därför tänker vi längre än tillfälliga trender och modeord kring hållbarhet. Vi satsar helhjärtat och kraftfullt på det som långsiktigt är det bästa för alla. På riktigt.

Om tjänsten
Patriam är i en stark tillväxtfas och söker en projektutvecklare som kan ta helhetsansvaret i bostadsutvecklingsprojekt (Brf), från tidig idé till färdigt projekt. I vissa projekt är starten på detaljplanenivå och andra gånger är det efter genomförd transaktion. Du är den med fullt ansvar under hela genomförandefasen men vi är ett sammansvetsat team på Patriam som gärna vänder och vrider på frågeställningar tillsammans. Hos oss gör varje person stor skillnad och vi välkomnar dig med entreprenörsanda som vill vara en viktig del i ett spännande bolag i tillväxtfas tillsammans med engagerade medarbetare. Vi är ett modernt företag som tror på flexibilitet i arbetssätt, har kul tillsammans och håller till i trevliga lokaler centralt i Stockholm. I rollen rapporterar du till chef för Utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Driva bostadsutvecklingsprojekt (Brf) från ax till limpa.
 • Upprätta tidiga projektkalkyler och driva detaljplaner.
 • Fastställa projektbudgetar och tidsplaner.
 • Ansvara för projektens ekonomiska styrning och uppföljning i samtliga skeden.
 • Förhandling och upphandling av entreprenad.
 • Samordna framtagandet av projektets koncept – arkitektur, miljö och tjänster.
 • Uppföljning av uppsatta projektbudgetar och projektmål.
 • Sammankalla och driva interna och externa projektmöten samt rapportera framdrift till styrgruppen.
 • Samordna framtagandet av projektets lägenhetsfördelning och planlösning.
 • Samordna och implementera projektens hållbarhetskrav.
 • Upprätthålla och förnya kontakter med de olika intressenterna relaterade till projekten.
 • Delaktig vid projektens due diligens- och förvärvsprocess.

Lämplig bakgrund och profil

 • Civilingenjör
 • Minst 7-8 års erfarenhet som projektledare inom bygg/fastighet med ansvar för hela projektprocessen.
 • Minst 2 genomförda Brf-projekt (tidiga skeden, genomförande & tillträde).
 • God erfarenhet av projektkalkylering och projektbudget.
 • Erfarenhet av upphandling och entreprenadjuridik.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en driven person som gillar att ta ansvar och äga dina projekt från start till mål. Du är en problemlösare, har ordning och reda i dina projekt och är trygg i dig själv och i din kompetens. Din ekonomiska medvetenhet är god och vi tror att du är intresserad av affären samt kvalitetsmedveten. Vi är ett litet bolag där vi samarbetar tätt och du har många kontaktytor externt vilket gör att din kommunikations och samarbetsförmåga är av stor vikt.

Din ansökan
Är du Patriams nya Projektutvecklare? Välkommen att söka tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Petré (0708-123333) e-mail ulrika.petre@boardtalk.se.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Om Patriam
Patriam erbjuder unika och hållbara hem för medvetna människor – och med människors behov i centrum. Genom att se bortom standardiserade lösningar utvecklar vi vackra och genomtänkta hem med attraktiva detaljer, både i lägenheten och kring fastigheten. Vår mångåriga kompetens inom bostadsbyggande och förståelse för människors behov, gör att vi kan skapa attraktiva hem och en trygg affär för våra kunder.

Vår ambition att skapa boenden med höga miljö- och designambitioner ger dig ett hållbart hem över tid. Ett hem som du kan leva i och beröras av, länge.

 

Spontanansökan

Patriam är ett bostadsutvecklingsbolag som ständigt letar efter nya hungriga medarbetare. Om du vill vara en del av oss så hör gärna av dig till: karriar@patriam.se