Vår filosofi

Patriam är ett bostadsutvecklingsbolag med fokus på bostadsrätter i Stockholm. Vår filosofi är att erbjuda unika och hållbara hem för moderna och medvetna människor, som väljer sitt boende med omsorg. I ett Patriam-boende kan du därför vara säker på att vi tar ett helhetsansvar för att skapa hem där människor trivs och mår bra.

Allt tar sin början i visioner och insikter om vad människor har för behov och önskemål idag såväl som i framtiden. När vi hittar ett passande område skapar vi en boendemiljö med människornas behov i centrum och utvecklar hållbara, genomtänkta och miljösmarta boenden.

Men vårt ansvar tar inte slut i och med att hemmen är möblerade och inflyttade. Våra bostäder ska leva och utvecklas. Därför tar vi också ansvar för förvaltningen av huset, stöttar i arbetet med att bilda bostadsrättsförening och erbjuder hjälp med styling och inredning. Eller ger tips om hur du bäst odlar grönsaker i ditt orangeri på taket. Allt för att ge människor hem att leva i, länge. Eller som vi också ser det, en modern form av livskvalitet.

Läs mer om oss:
Hållbarhet
Om oss