Överväldigande intresse för säljstarten för Patriams projekt Karlbergsvägen 77-79

Tisdagen den 17 oktober är det säljstart för bostadsutvecklingsbolaget Patriams projekt i Birkastan på Karlbergsvägen 77-79.
– Intresset har varit över all förväntan. Vi har redan nu drygt 2 500 intresseanmälningar till de 85 lägenheterna, säger Emilia Sjöblom, marknadschef på Patriam.

Det stora intresset för lägenheterna på Karlbergsvägen 77-79 förklaras delvis av det unika läget. Det är inte ofta det förekommer nyproduktion på så här centrala och attraktiva adresser. Men också byggnaden i sig erbjuder unika värden för de boende. Patriam har haft som målbild att Karlbergsvägen 77‐79 ska bli en lugn oas mitt i den pulserande storstaden. Rent praktiskt innebär det bland annat en lummig och vilsam innergård och en stor takterrass högt över stadens sorl.

– Detta är ett perfekt läge för alla som älskar storstaden men som också vill ha möjlighet att dra sig tillbaka, säger Emilia Sjöblom.

Säljstarten sker tisdagen den 17 oktober på Sven-Harrys konstmuseum i närliggande Vasaparken. Här kommer intresserade att kunna kika närmare på bilder och planlösningar över de 85 lägenheterna samt studera en modell av fastigheten.

– Patriam har tidigare haft framgångsrika samarbeten med en av Sveriges mest inflytelserika inredare, Lotta Agaton. Det är hon, tillsammans med arkitektkontoret Semrén & Månsson, som står för konceptet på Karlbergsvägen 77-79, berättar Emilia Sjöblom.

De blivande ägarna kommer att kunna välja mellan två olika designkoncept: Klassisk Natur och Modern Minimalism. Den gemensamma nämnaren hos de två är lugna ytor med stort utrymme för personlig smak och stil. Ljusa, öppna planlösningar och genomtänkt färgsättning gör det lätt att själv inreda med växter och kontrasterande detaljer.

Det stora förhandsintresset gör att Patriam förväntar sig många intressenter till säljstarten. Representanter från mäklaren kommer att finnas på plats för att erbjuda möjlighet att teckna upp sig för en lägenhet direkt.

– Det ska bli mycket spännande att få möta alla och berätta mer om Karlbergsvägen 77-79, säger Emilia Sjöblom.

Fakta Karlbergsvägen

Säljstart: Tisdag 17 oktober Sven-Harrys konstmuseum, Vasaparken. Anmälan sker senast 13 oktober till Innerstadsspecialisten på: K77@innerstadsspecialisten.se
Tid: 17:00-20:00
Mäklare: Innerstadsspecialisten
Antal lägenheter: 85
Storlekar: Från två rum och kök på 51 kvadratmeter till paradvåning på 358 kvadratmeter.
Arkitekt: Semrén & Månsson
Inredningsdesigner: Lotta Agaton
Läs mer om Karlbergsvägen 77-79 på patriam.se