Patriam rekryterar ny CFO

Bostadsutvecklingsbolaget Patriam rekryterar Carina Ohlander som ny CFO. Hon har tidigare arbetat hos Tenzing AB och Jones Lang Lasalle, där hon verkat som Head of Finance. Hon kommer närmast från ett interimsuppdrag. Carina tillträder sin nya tjänst på Patriam den 14 augusti.

– Med Carinas långa erfarenhet av att bygga rutiner och skapa effektiva processer inom bolagsstruktur är hon helt rätt för oss och vår fortsatta utveckling. Vi är väldigt glada att kunna knyta Carina till oss och jag är övertygad om att hon kommer att fortsätta leda bolaget i rätt riktning, säger Andreas Holmberg, VD på Patriam.

Patriams affärsidé är att uppföra exklusiva och hållbara bostäder i Storstockholm. Från år 2020 ska bolaget utveckla minst 300 egeninitierade lägenheter per år och idag pågår byggprocesser i några av Stockholms mest attraktiva lägen. Bland annat på Östermalm, i Vasastan och på Gärdet.

– Det är roligt och utmanande att jobba i bolag med tydlig vilja att ständigt förnya sig och bli bättre, vilket är en företagskultur jag är van vid. Genom åren har jag samlat på mig goda erfarenheter inom olika områden och organisationer. Jag trivs verkligen i dynamiska miljöer där den ena dagen inte är den andra lik och jag ser fram emot att påbörja mitt arbete på Partiam, säger Carina Ohlander