Patriam rekryterar projektutvecklingschef i linje med sin expansiva tillväxtstrategi

Med lång erfarenhet inom projekt- och bostadsutveckling, adderar Patrik Johansson en viktig komponent till Patriams starka utvecklingstakt när han kliver in i rollen som projektutvecklingschef. Patrik Johansson kommer senast från Einar Mattsson i Stockholm där han har arbetat inom nyproduktion och projektutveckling.

– Patrik får en viktig roll hos oss när det gäller att skapa sofistikerade och tidlösa boenden för medvetna bostadsköpare. Med öga för kvalitet och gestaltning och dessutom med lång erfarenhet inom bostadsbyggande är vi väldigt glada att ha Patrik ombord. Och jag är övertygad om att han kommer att bli en utmärkt samordnare av våra framtida projekt, säger Andreas Holmberg, VD på Patriam.
Patriams affärsidé är att uppföra exklusiva och hållbara bostäder i Storstockholm. Från år 2020 ska bolaget producera minst 300 egeninitierade lägenheter per år och idag pågår produktioner i några av Stockholms mest attraktiva lägen. Bland annat på Gärdet, Karlaplan och i Stocksund.
– Jag tycker om att se på bostäder som en del av människors livsstil, och hur Patriam ansvarar för hela utvecklings- och genomförandeprocessen. Jag hoppas självklart kunna bidra till Patriams fortsatta framgångar som ett innovativt och nytänkande företag i branschen, säger Patrik.

Patrik Johansson tillträdde tjänsten som projektutvecklingschef den 21 augusti.