Patriam Stocksund i Danderyd slutsålt

De 36 hållbara och exklusiva bostäder, varav 26 med egen terrass, som bostadsutvecklingsbolaget Patriam uppför i Stocksund är nu slutsålda. Kombinationen av ett läge nära både natur och storstad och bostäder där varje detalj är av högsta klass har lockat bostadsköparna.

– Patriam Stocksund är ett unikt projekt, med minutiöst genomarbetade bostäder. Jag är inte förvånad över det stora intresset, säger Andreas Holmberg, VD på Patriam.

Patriam Stocksund har en egen identitet, trots att huskropparnas utformning och material får fastigheterna att smälta in i omgivningen. Innanför väggarna är miljö- och designambitionerna höga. Detsamma gäller takhöjden – hela fem meter i vissa lägenheter. Och förutom de två gemensamma takterrasserna har inte mindre än 26 av de totalt 36 bostäderna egen terrass. Till det adderas i de allmänna utrymmena både vinkällare och gym.

Byggnaderna kommer att bli miljöcertifierade och målsättningen är Miljöbyggnad guld.

– Det finns ingen motsättning i att tänka klimatsmart och samtidigt njuta av livet. Patriam Stocksund är en miljöcertifierat fastighet, samtidigt är det framtidens boende med smarta, mobila lösningar och rum för människor att mötas. Det är bara att gratulera de 36 köparna som flyttar in här efter nyår. Deras nya hem är gjorda för att leva i och beröras av, länge, avslutar Andreas Holmberg.

Projektet är ritat av det välrenommerade arkitektkontoret Semrén & Månsson. De har samarbetat med trendspanaren och inredningsbloggaren Frida Ramstedt från Trendenser.se. Resultatet av mötet mellan erfarenhet och trendsäker fingertoppskänsla är ett område som uttrycker Patriams tanke att utveckla exklusiva och hållbara hem för den moderna och medvetna människan.

Fakta Patriam Stocksund

  • 36 lägenheter (varav 26 med terrass) med boytor på 49–133 kvm
  • Balkong, terrass eller uteplats ingår till alla bostäder, två gemensamma takterrasser
  • Byggnaderna kommer att bli miljöcertifierade av det opartiska organet Sweden Green Building Council
  • Nära innerstaden, men samtidigt nära natur, grönområden och sjöar
  • Inflyttning under andra kvartalet 2017