Patriam växer och rekryterar kundansvarig

Med lång erfarenhet från bostadsutvecklingsbranschen och fokus på att skapa trygghet för kunden i sitt val som bostadsköpare, kliver Anna Alfvén nu in i Patriams expansiva fas och axlar rollen som kundansvarig. Hon kommer senast från Ebab i Stockholm där hon har verkat som hyresgästkoordinator.

– Vi är väldig glada att ha Anna ombord och är övertygade om att hon kommer att vara en stor tillgång för Patriam med sina erfarenheter kring kundhantering och hyresgästkoordination. Även hennes kunskaper inom eftermarknad är något som bidrar till att stärka vårt erbjudande, säger Andreas Holmberg, VD på Patriam.

Patriams affärsidé är att uppföra exklusiva och hållbara bostäder i Storstockholm. Från år 2020 ska bolaget producera minst 300 egeninitierade lägenheter per år och idag pågår byggprocesser i några av Stockholms mest attraktiva lägen. Bland annat på Gärdet, Östermalm och i Vasastan.

– Det är kul att få bli en del av nya utmaningar – i ett så spännande skede! Jag har länge fungerat som spindeln i nätet mellan hyresgäst, hyresvärd, projektering och produktion och hoppas min erfarenhet av att bygga och värna om relationer kan bidra till att nå de uppsatta målen. Det viktigaste är att kunderna kommer i första hand och att de alltid känner sig trygga i valen de gör under ett bostadsköp, säger Anna.

Anna Alfvén tillträdde sin nya tjänst 1 maj.

Läs mer om senaste nytt och aktuella projekt på www.patriam.se