Patriams bostäder i Nacka Strand står klara – nu flyttar kunderna in

Från byggstart till inflyttning på mindre än ett år. Nu flyttar 14 förväntansfulla familjer in i den lilla pärlan vid havet. Patriams nyproduktion i Nacka Strand berikar området med sin unika arkitektur och är det första helt egenfinansierade projektet för företaget, summerar Andreas Holmberg, VD på Patriam.

– Vi är väldigt nöjda med hur vi tagit oss an det här projektet. Allt har gått enligt plan och vi har skapat fina kvaliteter, en särskiljande arkitektur och en lyckad entreprenad. Det här är ett riktigt lyckat och lönsamt projekt, säger Andreas Holmberg om det goda resultatet.

En långsiktig och medveten strategi

Grunden till framgången bygger på Patriams långsiktiga strategi, att målinriktat förvärva fastigheter med stor utvecklingspotential i attraktiva lägen. Med unika platser som utgångspunkt ser Patriam en större potential att kunna skapa produkter som möter marknadens behov och önskemål. Idag utgår man alltid från platsen och det har gett företaget en stark position inom nyproduktion i Stockholmsregionen.

– Över tid har vi utvecklat en djup förståelse för vad kunderna efterfrågar och utvecklar nu våra projekt utifrån de premisserna. Det resulterar i särskiljande, intressanta hus och det visar sig även i säljprocessen att de är omtyckta, säger Andreas Holmberg.

”Det gjorde projektet extra attraktivt”

Patriam Nacka Strand förlanserades under hösten 2019 till en grupp utvalda intressenter. När projektet lanserades till allmänheten i december samma år sålde projektet slut på några veckor. Det vackra läget med utsikt över Saltsjön och Stockholms inlopp, den fina arkitekturen ritad av Arkitema Architects, det småskaliga, intima och en premiumkänsla i varje detalj var bara några av de fördelar som gjorde Patriam Nacka Strand till ett speciellt och omtyckt projekt.

– Det är ett häftigt hus med en framåtblickande arkitektur och allt annat än en standardprodukt., Här har vi lagt stort fokus på att skapa fina kvaliteter för kunderna. Att vi också kunde erbjuda ett snabbt tillträde redan vid säljstarten, gjorde projektet extra attraktivt, säger Andreas Holmberg.