Patriam släpper hållbarhetsrapport 2023 – för en hållbar och långsiktig utveckling

Patriam fortsätter sitt åtagande för en hållbar och långsiktig utveckling genom att släppa sin hållbarhetsrapport för 2023, där man delar med sig av bolagets fortsatta engagemang för hållbarhet och deras fyra fokusområden.

Andreas Holmberg, VD på Patriam betonar: -”Vi är fast beslutna om att skapa hem som står emot tidens tand och blir en del av stadens historia. Genom att se bortom konventionella lösningar utvecklar vi hem som skapar landmärken, som människor kommer att vilja bo i och beundra även om 100 år”.

Patriam har identifierat och fokuserat på fyra huvudområden; hållbara affärsprinciper, bidrag till hållbar samhällsutveckling, utveckling av hållbara kundlösningar samt främjandet av en hållbar arbetsmiljö. I linje med rapporten har Patriam även utarbetat en hållbarhetspolicy som adresserar ekologiska, sociala och ekonomiska aspekter.

“Genom denna rapport vill vi inte bara reflektera över våra framsteg och prestationer, utan också vara transparenta i de utmaningar vi möter. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa mot hållbarhet och att arbeta tillsammans med våra samarbetspartners och medarbetare för att skapa en bättre och mer hållbar framtid” säger Ylva Säll, ansvarig för hållbarhetsfrågor på Patriam.

För att ta del av hela vår hållbarhetsrapport, klicka här.